Καθαριστήρια Χαλιών

Βρισκόμαστε στο χώρο του καθαρισμού χαλιών από το 1986. Όλα αυτά τα χρόνια, με την εμπειρία, το μόνιμο και καταρτισμένο προσωπικό, την υπευθυνότητα, την επαγγελματική ανησυχία μας και την συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού σε συνδυασμό με την επιλογή των σωστών επώνυμων καθαριστικών, καταφέραμε να  καθιερωθούμε στην αγορά για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε,  εξυπηρετώντας κάθε χρόνο χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις στον νομό Θεσσαλονίκης καθώς και μεγάλο μέρος του νομού Πέλλας.

Το 2010 εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τον βιοκαθαρισμό, δηλαδή τον καθαρισμό με φυσικά προϊόντα, τα οποία δεν περιέχουν χημικές ουσίες, για την εξουδετέρωση όλων των ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων(ακάρεα, βακτηρίδια, μούχλα κλπ.), που προκαλούν αλλεργίες, εκζέματα, δερματοπάθειες  και άλλες παθήσεις,

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας,φυλάσσονται όλο το εικοσιτετράωρο και όλα τα είδη προς καθαρισμό είναι ασφαλισμένα.

Στα καθαριστήρια χαλιών ΕΡΜΗΣ HELLAS πάντοτε προσπαθούμε για το καλύτερο. Σκοπός μας είναι η υγιεινή των κατοικιών και των επαγγελματικών χώρων μέσα από τις υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών και υφασμάτινων επιφανειών και στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

joomla компоненты

/